Klienter

[cycloneslider id=”klienter”]

Snipes Klienter

Vad gör Snipe för sina klienter?

Snipe Management fokuserar på helhetspaketet för sina klienter vilket gör att Snipe kan hantera samtliga behov som klienterna har; allt ifrån strategisk planering, pressfrågor, bokningsadministration och logistik.

Ett urval av våra tidigare och nuvarande klienter

Lena Maria Klingvall

Lena Maria Klingvall är en framgångsrik sångerska i såväl Europa som i Asien samt en inspirerande föreläsare. Utifrån den kristna värdegrunden om att alla människors unika och lika värde, har hon blivit en av Sveriges mest folkkära artister. Trots att Lena Maria är född utan armar och med ett förkortat ben har hon lärt sig att leva sitt liv utan speciell hjälp. Hon har visat att ingenting är omöjligt. Hon har vunnit OS-medaljer och sjungit under invigningen i Nagano för att bara nämna några av hennes prestationer.

Gladys del Pilar

Gladys del Pilar anses av många vara Sveriges egen gospel- och soul drottning, men hon har fler strängar på sin lyra då hon har sjungit allt från schlager till rock. År 2014 firade Gladys 25-årsjubileum som artist. Trots alla tidigare händelserika och fantastiska upplevelser ser Gladys ständigt fram emot nya utmaningar.

Afro-Dite

Afro-Dite slog igenom stort när de vann den svenska melodifestivalen 2002 med låten Never Let it Go. Kayo, Gladys och Blossom som utgör gruppen, lyfter disco popen till nya nivåer genom sina unika röster och bländade scenpersonligheter. Tillsammans är de en urkraft på scenen och har sedan sitt genombrott fått hela Sverige att skaka loss.

Helena Kallenbäck

Helena Kallenbäck är en av Sveriges mest etablerade skådespelare. Hon har haft roller i ett flertal filmklassiker och agerat i många kända teaterpjäser, i allt från ”Kan du Vissla Johanna” till ”Sommarnattens Leende” och Jonas Gardells ”En komikers uppväxt”.

Snipe samarbetar med Robert Wells

Tack vare sitt breda musikaliska register har Robert Wells ackompanjerat många kända artister, bland andra Céline Dion, Lill-Babs, Gösta Linderholm, Eva Bysing och Jerry Williams. Han fick hela svenska folkets blickar på sig när han medverka i det populära TV-programmet ”Så ska det låta”. Hans årliga konsertturnéer ”Rhapsody in Rock” har blivit publiksuccéer både i Sverige och utomlands.

Snipe samarbetar med Yohio

YOHIO har alltid haft sina musikaliska rötter i den japanska populärmusiken även om många av hans produktioner haft starka västerländska influenser. I och med hans medverkan i det populära TV-programmet Skavlan, skivrelease i Japan och framgångar i Melodifestivalen har YOHIO blivit internationellt känd.